Teemasta toimeen -rekrymessut 11.5.2022

Osallistuimme TE-toimiston työllistymistä edistäviin, työnantajille ja työnhakijoille suunnattuihin Teemasta toimeen – media-, av- ja tapahtuma-alan rekrytointimessuille keskiviikkona 11.5.2022 klo 10-15. Living portfolio -hankkeella oli messuilla oma ständi, jossa päivystimme messujen ajan. Messujen esittelylavalla esiteltiin klo 12-12.15 Elävä osaamisportfolio -opas pyrkimyksenä kasvattaa tietoisuutta erilaisesta työnhakumenetelmästä niin työnantajien kuin työnhakijoiden keskuudessa.

TE-toimiston työntekijöille järjestettiin maanantaina 9.5.2022 myös erillinen info- ja koulutustapahtuma lisäämään TE-toimiston henkilöstön tietoisuutta av-alalle työllistymisen haasteista, alan työllistymisen erityispiirteistä ja toimintamalleista, joiden avulla vauhdittaa työllistymistä alalle. TE-toimisto, Helsingin kaupungin työllistymispalvelut ja Ohjaamo Helsinki toimivat Elävä osaamisportfolio -toimintamallin juurruttamisen ja uuden työnhakumallin levittäjänä.

Siirry sivun alkuun