Koulutukset

Living Portfolio -hanke järjestää maksutonta täydennyskoulutusta luovien ja av-alojen nuorille työnhakijoille, jotka haluavat tehostaa työnhakutaitojaan ja urasuunnitteluaan, vahvistaa oman osaamisen tunnistamista, oppia oman osaamisen tarinallistamista ja kehittää itselleen digitaalisen portfolion Living Portfolio -mallin mukaan. 

Living Portfolio -hankkeen koulutusten tavoitteena on tarjota osallistujille päivitystä uusiin työnhaun haasteisiin, kuten työelämätaitojen tunnistamiseen, oman osaamisen tarinallistamiseen ja uusien teknologioiden hyödyntämiseen.

Koulutukset rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ESR ja Metropolia Ammattikorkeakoulu ja ne järjestetään yhteistyössä Ohjaamo Helsingin ja Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa.

Living Portfolio -täydennyskoulutus

Järjestämme Living Portfolio -täydennyskoulutuksen luovien ja av-alojen työnhakijoille 31.5.-11.6.2021. Koulutus sisältää koulutusviikoilla annettavaa verkko-opetusta sekä joustavasti muotoiltuja etätehtäviä. Täydennyskoulutus on osallistujille maksuton.

Koulutus on kehitetty Työ- ja elinkeinoministeriön laatiman media- ja audiovisuaalisen alan kohtaantohaasteita käsittelevän Luovan talouden tiekartta -selvityksen pohjalta.

Koulutus koostuu kuudesta moduulista, joiden aiheita ovat:

1. Työnhakutaidot – Kuinka muotoilet oman ura- ja työllistymissuunnitelmasi?

2. Työelämä- ja metataitojen tunnistaminen – Millaisia vahvuuksia ja osaamista sinulta löytyy?

3. Oman osaamisen ja työhistorian tarinallistaminen – Miten tuot osaamisesi esiin työnantajille?

4. Ammatillisen osaamisen soveltaminen työnhaussa – Miten sovellat ammatillisia taitojasi?

5. Digitaitojen kehittäminen – Saat päivitystä työnhaun digitaitoihisi!

6. Audiovisuaalisten sisältöjen tekeminen Living Portfolio -menetelmällä – Tehdään yhdessä ohjatusti sisältöjä uuteen digitaaliseen portfolioosi!

Koulutusten tavoitteena on tarjota osallistujille päivitystä uusiin työnhaun haasteisiin, kuten työelämätaitojen tunnistamiseen, oman osaamisen tarinallistamiseen ja uusien teknologioiden hyödyntämiseen.

Hae mukaan nyt!

Hakuaikaa koulutukseen on jatkettu 23.5.2021 asti. Ilmoittaudu mukaan tästä >>

Infotilaisuudet 

Järjestämme infotilaisuuden Living Portfolio -täydennyskoulutuksesta 20.5. klo 14 Zoomissa. Tule mukaan: https://metropolia.zoom.us/j/62487067797

Jatkokoulutus syksyllä 2021

Syksyllä 2021 toteutamme viikon mittaisen jatkokoulutuksen yhteistyössä alan työnantajien kanssa. Haku syksyn koulutuksiin avautuu elokuussa 2021.

Facebook-sivumme ja Instagram-sivumme kannattaa ottaa seurantaan!

Siirry sivun alkuun