Tule mukaan Living Portfolio -koulutukseen!

Toimitko media- tai audiovisuaalisella alalla? Haluatko parantaa työnhakutaitojasi? Kiinnostaisiko sinua oppia oman osaamisesi tarinallistamista? Tai haluaisitko kehittää itsellesi digitaalisen, audiovisuaalisen taidoistasi kertovan portfolion?

Hae mukaan Living Portfolio -hankkeen järjestämään täydennyskoulutukseen media- ja av-alojen nuorille työnhakijoille! Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille päivitystä uusiin työnhaun haasteisiin, kuten työelämätaitojen kehittämiseen, oman osaamisen tunnistamiseen, taitojen ja työhistorian tarinallistamiseen sekä uusien teknologioiden hyödyntämiseen. 

Koulutus on osallistujille maksuton ja se järjestetään yhteistyössä Ohjaamo Helsingin ja Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa. Koulutuksen rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ESR, Hämeen ELY-keskus ja Metropolia Ammattikorkeakoulu.

Koulutus on kehitetty Työ- ja elinkeinoministeriön laatiman media- ja audiovisuaalisen alan kohtaantohaasteita käsittelevän Luovan talouden tiekartta -selvityksen pohjalta. 

Mitä? 

Koulutus koostuu kuudesta moduulista, joiden aiheita ovat: 

1. Työnhakutaidot – Kuinka muotoilet oman ura- ja työllistymissuunnitelmasi?

2. Työelämä- ja metataitojen tunnistaminen – Millaisia vahvuuksia ja osaamista sinulta löytyy?

3. Oman osaamisen ja työhistorian tarinallistaminen – Miten tuot osaamisesi esiin työnantajille?

4. Ammatillisen osaamisen soveltaminen työnhaussa – Miten sovellat ammatillisia taitojasi?

5. Digitaitojen kehittäminen – Saat päivitystä työnhaun digitaitoihisi!

6. Audiovisuaalisten sisältöjen tekeminen Living Portfolio -menetelmällä – Tehdään yhdessä ohjatusti sisältöjä uuteen digitaaliseen portfolioosi!

Missä ja milloin? 

Koulutus järjestetään verkko-opetuksena toukokuussa 2021. Koulutuspäivämäärät ovat 31.5. – 11.6.2021. 

Miten?

Koulutus sisältää koulutusviikoilla annettavaa verkko-opetusta aamupäivisen sekä omiin aikatauluihisi joustavasti sovitettavia etätehtäviä iltapäivisin ja itsellesi sopivina aikoina. Osallistumista varten tarvitset tietokoneen, puhelimen ja verkkoyhteyden.

Kenelle?

Koulutuksen kohderyhmää ovat media- ja av-alojen työnhakijat pääkaupunkiseudulla. 

Hae mukaan nyt!

Hakuaikaa koulutukseen on jatkettu 23.5.2021 asti. Ilmoittaudu mukaan tästä >>

Koulutusjakso myös syksyllä 2021

Syksyllä 2021 toteutamme koulutuksen uudelleen yhteistyössä alan työnantajien kanssa. Haku syksyn koulutuksiin avautuu elokuussa 2021.

Lue lisää koulutuksista täältä >>

Siirry sivun alkuun