Infotilaisuus 29.4.2021 Living Portfolio -koulutuksesta

Toimitko luovilla aloilla? Haluatko parantaa työnhakutaitojasi? Kiinnostaisiko sinua oppia oman osaamisesi tarinallistamista? Tai haluaisitko kehittää itsellesi digitaalisen, audiovisuaalisen taidoistasi kertovan portfolion? 

Tule mukaan Living Portfolio -hankkeen järjestämään koulutukseen luovien alojen työnhakijoille! Järjestämme infotilaisuuden koulutuksesta 29.4.2021 klo 10-11 Zoomissa. Infotilaisuudessa kerromme koulutuksesta ja voit kysyä meiltä sinua askarruttavista asioista.

Linkki infotilaisuuteen: https://metropolia.zoom.us/j/63049367419

Living Portfolio -koulutus

Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille päivitystä uusiin työnhaun haasteisiin, kuten työelämätaitojen kehittämiseen, oman osaamisen tunnistamiseen, taitojen ja työhistorian tarinallistamiseen sekä uusien teknologioiden hyödyntämiseen. 

Koulutus on osallistujille maksuton ja sen järjestää Metropolia Ammattikorkeakoulu yhteistyössä Ohjaamo Helsingin kanssa. Koulutuksen rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ESR, Hämeen ELY-keskus ja Metropolia Ammattikorkeakoulu.

Missä ja milloin? 

Koulutus järjestetään verkko-opetuksena 31.5.-11.6.2021. Koulutus sisältää koulutusviikoilla järjestettävää verkko-opetusta sekä omiin aikatauluihisi joustavasti sovitettavia etätehtäviä. Osallistumista varten tarvitset tietokoneen, puhelimen ja verkkoyhteyden.

Mitä? 

Koulutus koostuu kuudesta moduulista, joiden aiheita ovat: 

1. Työnhakutaidot – Kuinka muotoilet oman ura- ja työllistymissuunnitelmasi?

2. Työelämä- ja metataitojen tunnistaminen – Millaisia vahvuuksia ja osaamista sinulta löytyy?

3. Oman osaamisen ja työhistorian tarinallistaminen – Miten tuot osaamisesi esiin työnantajille?

4. Ammatillisen osaamisen soveltaminen työnhaussa – Miten sovellat ammatillisia taitojasi?

5. Digitaitojen kehittäminen – Saat päivitystä työnhaun digitaitoihisi!

6. Audiovisuaalisten sisältöjen tekeminen Living Portfolio -menetelmällä – Tehdään yhdessä ohjatusti sisältöjä uuteen digitaaliseen portfolioosi!

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Haku koulutukseen on avoinna 23.5.2021 asti. Ilmoittaudu mukaan: https://elomake.metropolia.fi/lomakkeet/30616/lomake.html

Lisätietoja:

Johanna Wartio, johanna.wartio@metropolia.fi, p. 0503520032

Johanna Kauranen, johanna.kauranen2@metropolia.fi, p. 0504488057

Siirry sivun alkuun