Infotilaisuus 7.5.2021 Living Portfolio -koulutuksesta

Oletko luovan työn tekijä tai toimitko av-alalla? Haluatko parantaa työnhakutaitojasi? Kiinnostaisiko sinua oppia oman osaamisesi tarinallistamista? Tai haluaisitko kehittää itsellesi digitaalisen, audiovisuaalisen taidoistasi kertovan portfolion?  Tule mukaan Living Portfolio -hankkeen järjestämään koulutukseen! 

Järjestämme infotilaisuuden koulutuksesta 7.5.2021 klo 13-14 Zoomissa, missä kerromme koulutuksesta ja voit kysyä meiltä sinua askarruttavista asioista. Linkki infotilaisuuteen: https://metropolia.zoom.us/j/69923427927

Living Portfolio -koulutus

Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille päivitystä uusiin työnhaun haasteisiin, kuten työelämätaitojen kehittämiseen, oman osaamisen tunnistamiseen, taitojen ja työhistorian tarinallistamiseen sekä uusien teknologioiden hyödyntämiseen. 

Koulutus on osallistujille maksuton ja sen järjestää Metropolia Ammattikorkeakoulu yhteistyössä Ohjaamo Helsingin kanssa. Koulutuksen rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Hämeen ELY-keskus ja Metropolia Ammattikorkeakoulu.

Koulutus järjestetään verkko-opetuksena 31.5.-11.6.2021. Koulutus sisältää koulutusviikoilla järjestettävää verkko-opetusta sekä omiin aikatauluihisi joustavasti sovitettavia etätehtäviä. Osallistumista varten tarvitset tietokoneen, puhelimen ja verkkoyhteyden.

Koulutus koostuu kuudesta moduulista, joiden aiheita ovat: 

  1. Työnhakutaidot – Kuinka muotoilet oman ura- ja työllistymissuunnitelmasi?
  2. Työelämä- ja metataitojen tunnistaminen – Millaisia vahvuuksia ja osaamista sinulta löytyy?
  3. Oman osaamisen ja työhistorian tarinallistaminen – Miten tuot osaamisesi esiin työnantajille?
  4. Ammatillisen osaamisen soveltaminen työnhaussa – Miten sovellat ammatillisia taitojasi?
  5. Digitaitojen kehittäminen – Saat päivitystä työnhaun digitaitoihisi!
  6. Audiovisuaalisten sisältöjen tekeminen Living Portfolio -menetelmällä – Tehdään yhdessä ohjatusti sisältöjä uuteen digitaaliseen portfolioosi!

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Haku koulutukseen on avoinna 23.5.2021 asti. Ilmoittaudu mukaan: https://elomake.metropolia.fi/lomakkeet/30616/lomake.html

Siirry sivun alkuun